Peter Rathje

Mitt namn är Peter Rathje och jag är idag mäklare på fastighetsmäklaren Alexander White i Stockholm. Jag har arbetat ett par år nu som fastighetsmäklare och älskar mitt yrke. Därför känns det som ett naturligt nästa steg att starta en blogg och en egen hemsida där jag kan tala om mitt jobb som mäklare, mitt liv och lägga upp bilder och länkar från de objekt jag för närvarande mäklar och objekt som på något vis intresserar mig.

Välkommen in här framöver och titta vad jag har att säga om mitt liv, mina passioner och mitt yrke.

Peter Rathje Mäklare Alexander White

Bilintresse

Just nu är mitt absolut största intresse bilar och har länge varit. Jag Peter Rathje har haft alldeles för många olika bilar från alla olika märken och modeller. En speciell bil som jag länge velat ha är jag mycket glad över att jag idag äger vilket är min Porsche 964 turbo från 91. Det är pärlan jag endast tar ut på tur dem fina dagarna på Sommaren och kör till närmaste fina vägarna eller glider runt i solen.

Utöver detta äger jag även en Tesla model X, vilket är den större modellen med ”Falcon Wings” (dörrar) som dem kallas. Varför jag just gillar denna bil beror mycket på att det är en elbil med den absolut senaste tekniken. Du får plats med mer eller mindre allt i bilen och du kan även anpassa den efter behoven. Stort bagage eller fler säten beroende på vad man vill göra med bilen. Det absolut bästa är dock hastigheten, 0 – 100 km/h på 3.3 sekunder vilket är riktigt imponerande från en SUV.Peter Rathje Tesla

Instagram